Over ons

De eerste Jimmy Coffee is geopend op 22 augustus 2018 in Winkelcentrum Hoog Dalem in Gorinchem. In januari 2020 hebben ijssalon “de IJsfee” in de Gorinchemse Arkelstraat omgebouwd naar een Jimmy Coffee.

In Hoog Dalem draait alles om “delicious food and coffee” in een relaxte sfeer. Qua food kun je terecht voor ontbijt en lunch, ofwel brunch. Ons menu is zo samengesteld dat je alle gerechten de hele dag kunt bestellen. Van een lekker ontbijt om je dag goed te starten tot een uitgebreide lunch.

Van fluffy pancakes tot een gezonde salade of de inmiddels classic: crispy chicken burger. Ook aan de kleintjes wordt gedacht, zo hebben we een broodje aap, kids pancake of een lekkere kindertosti.

We zijn gek op koffie en delen dat dan ook graag met jou. Je kunt altijd bij ons terecht voor advies om de perfecte koffie voor jou te selecteren uit ons menu. We hebben classics zoals espresso, cappuccino of een latte, maar ook guilty plesures zoals een Malteser koffie met chocola, karamel, slagroom en crashend Maltesers.

Onze standaard koffie is onze eigen koffie. Momenteel een Braziliaanse met mooie noten en chocolade tonen. We hebben ook een wisselmolen waar we diverse andere koffies mee malen. Vraag gerust om het aanbod van vandaag.

In Jimmy Bakery makken we de lekkerste taarten, cookies, slices en natuurlijk cronuts! We maken alles vers in onze eigen keuken. In het weekend bakken we iedere ochtend verse cronuts. Een cronut is een donut gemaakt van croissant deeg. Deze maken we af met een vulling en toppings. Ze gaan wel hard, dus wees er op tijd bij, want op=op.

In het centrum hebben we ijssalon “de IJsfee” in januari 2020 omgebouwd tot Jimmy Coffee. Echter gooide Covid-19 in maart van dat jaar roet in het eten. Vanwege de beperkte ruimte is de 1,5m niet goed te hanteren en zullen we hier voorlopig alleen take-away koffie en ijsjes verkopen. We draaien al ons Italiaanse schepijs vers in het centrum. De openingstijden zijn weersafhankelijk met mooi weer zijn we altijd geopend.