RoyBoxingClub en Jimmycoffee hebben de handen ineen geslagen. We bieden per 1 april de gelegenheid om meteen uit het werk lekker te sporten, eten/drinken en te netwerken. Dit alles binnen een tijdsbestek van maximaal 90 minuten.

Wat gaan we doen?

U wordt om 17.30 verwacht bij Jimmy Coffee in het nieuwe winkelcentrum (De Linie) waar er een heerlijke verse energie shot op u staat te wachten evenals een fles water. U kunt uw medemens even kort te woord staan en dan sportkleding aan en om 17.45 gaan we beginnen met een intensieve kickboksworkout van 30 minuten (dit lijkt kort maar is het zeker niet). Na de workout krijgt u een handdoek aangereikt en wederom een fles water. Als u weer een beetje bekomen bent van de workout serveert de gastheer u een heerlijke versgemaakte salade of broodje (Healthy!!)

Het betreft een workout, we gaan dus niet sparren en u hoeft dus absoluut niet bang te zijn om letsel op te lopen! Alle spiergroepen komen aan bod, cardio en bokstechnieken …. kortom een complete workout zodat u scherp wordt, bent en blijft.

Tot 19.00 kunt u na praten/netwerken/eten/drinken.

Geef u meteen op via www.jimmycoffee.nl

Het tarief bedraagt slechts € 39,95 p.p 

VOL IS VOL 

Benodigdheden: sportkleding/sportschoenen/bokshandschoenen
indien u niet over bokshandschoenen beschikt dan hebben wij deze beschikbaar
of u kunt een paar aanschaffen voor EUR 59,- p.p. (topkwaliteit leder)