Jimmy-koffie

Wij zijn nou eenmaal gek op koffie en hebben nu ook onze eigen Jimmy Coffee – koffie. Op onze standaard molen voor bijvoorbeeld jouw flat white of latte, maar ook in zakjes te verkrijgen om mee naar huis te nemen. Heb je thuis geen molen? Geen probleem, dan malen wij de koffie voor je.

Onze standaard koffie heeft altijd tonen van chocola en noten. Perfect voor koffies met melk zoals cappuccino, flat white of een latte, maar ook voor een heerlijk zoete espresso.

De koffie die we gebruiken komt uit Brazilië, Single Origin, dus geen blend. We weten precies waar het vandaan komt, van welke boer en hoe hij met zijn koffie om is gegaan. Wil je meer informatie, vraag gerust aan een van onze barista’s. Ze vertellen je er graag over.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *